Giriş Kayıt
Anoush NeVart

Anoush NeVart


Oyuncu

Anoush NeVart, oyuncu.

Glee (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna NeVart | Anoush Nevart
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 8.2 9,929
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 11,273

Özel Bir Gün
2016 Komedi Oyuncu 5.6 27,833
2013 Suç Oyuncu 8.3 67,313
2010 Komedi Oyuncu 4.4 68,156
2010 Dram Oyuncu 5.4 589
2009 Komedi Oyuncu 5.1 15,269
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,303
2009 Talk-Show Oyuncu 9.0 281
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,974

Aşkla Randevu
2005 Komedi Oyuncu 5.9 28,970

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 50,252
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019