Giriş Kayıt
Brett Kelly

Brett Kelly (46)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Editör

Brett Kelly, 29 Ekim 1972 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, editör.

Spacemen, Go-go Girls and the Great Easter Hunt (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1972
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Miles Long | Myles Longe
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Korku Oyuncu 1.8 31
2015 43 Western Yapımcı 1.8 105
2015 43 Western Yönetmen
Editör
2.0 230
2015 43 Korku Senarist
Yapımcı
1.6 639
2014 42 Korku Yönetmen 1.7 142
2013 41 Korku Senarist
Yönetmen
1.5 103
2012 40 Aksiyon Yönetmen 1.5 3,536
2012 40 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Yapımcı
Editorial Department
1.2 574
2012 40 Aksiyon Yönetmen 1.1 141
2011 39 Western Yapımcı
Senarist
Yönetmen
2.2 97
2011 39 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Editör
1.2 286
2010 38 Belgesel Oyuncu 4.1 92
2010 38 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Sesler
Animasyon
1.2 168
2008 Komedi Özel Efekt 3.0 323
2006 34 Komedi Casting
Kameraman
Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
2.6 218
2005 33 Gizem Oyuncu 4.6 467
2003 31 Dram Oyuncu 4.6 363
2003 31 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Editör
1.7 174
- Korku Yönetmen
Senarist
Editör
2.1 50
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018