Giriş Kayıt
Brett Kelly

Brett Kelly (45)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Editör

Brett Kelly, 29 Ekim 1972 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, editör.

Spacemen, Go-go Girls and the Great Easter Hunt (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1972
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Miles Long | Myles Longe
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Korku Oyuncu    
2015 43 Western Yapımcı 1.9 100
2015 43 Western Yönetmen
Editör
2.0 225
2015 43 Korku Senarist
Yapımcı
1.6 621
2014 42 Korku Yönetmen 3.3 68
2013 41 Korku Senarist
Yönetmen
4.5 26
2012 40 Aksiyon Yönetmen 1.5 3,507
2012 40 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Yapımcı
Editorial Department
1.5 400
2012 40 Aksiyon Yönetmen 1.9 54
2011 39 Western Yapımcı
Senarist
Yönetmen
3.9 32
2011 39 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Editör
1.5 182
2010 38 Belgesel Oyuncu 7.0 29
2010 38 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Sesler
Animasyon
2.9 70
2008 Komedi Özel Efekt 3.3 287
2006 34 Komedi Casting
Kameraman
Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.1 144
2005 33 Gizem Oyuncu    
2003 31 Dram Oyuncu 5.2 288
2003 31 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Editör
   
- Korku Yönetmen
Senarist
Editör
   
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018