Giriş Kayıt
Jane Forrest

Jane Forrest


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jane Forrest, yapım yöneticisi, yapımcı.

Farscape: The Peacekeeper Wars (2004), Man-Thing (2005), 7 Guardians of the Tomb (2018), (2017) 2:22 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli 4.5 2,578
2018 Suç Çeşitli 7.1 958
2017 Aksiyon Çeşitli 5.8 15,801

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Çeşitli 4.6 2,835
2013 Dram Çeşitli 8.3 3,041
2013 Tarihi Çeşitli 5.8 117
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.1 130

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Çeşitli 6.6 430,838

Avustralya
2008 Macera Çeşitli 6.6 113,067
2008 Komedi Çeşitli 7.4 1,550

Küçük Balık
2005 Suç Çeşitli 6.3 7,920
2005 Aksiyon Çeşitli 4.0 5,502
2004 Aksiyon Çeşitli 8.2 13,786

Gençlik Günleri
2002 Komedi Çeşitli 5.9 2,598
2000 Macera Yapımcı 7.1 19,954
1998 Dram Çeşitli 7.1 985
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019