Giriş Kayıt
Tim Dickel

Tim Dickel


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Tim Dickel, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

Skins (2007), My Mad Fat Diary (2013), The Sarah Jane Adventures (2007), Panik Butonu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 547
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 386
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 1,361
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.7 256
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 462
2013 Macera 6.3 1,473
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 86
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.4 13,576
2012 Korku Yapım Tasarımcısı 4.7 828

Panik Butonu
2011 Korku Yapım Tasarımcısı 5.3 6,362
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 117,042
2011 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 7.3 18
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 5.5 1,191

Bağımlılık
2010 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 6,647
2008 Macera Sanat Yönetmeni 7.9 65,284
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 68,182
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 4,516
2005 Macera Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
8.7 182,089
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.7 599
2000 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 753
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019