Giriş Kayıt
Terri Kwan

Terri Kwan (42)


Oyuncu

Pin-Ying Chen, 02 Temmuz 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Zhai bian (2005), Black & White Episode 1: The Dawn of Assault (2012), Sola Dön Sağa Dön (2003), (2007) Yenilmez Savaşçı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pin-Ying Chen
Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Ying Kuan | Ying Kwan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 513
2013 37 Komedi Oyuncu 1.3 471
2013 37 Macera Oyuncu 5.1 404
2012 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 568
2010 34 Dram Oyuncu 6.9 279
2009 33 Dram Oyuncu 6.5 212
2008 32 Aksiyon Oyuncu 5.2 81
2008 32 Korku Oyuncu 5.3 67
2008 Oyuncu    
2007 31 Dram Oyuncu 4.5 76
2007 31 Komedi Oyuncu 4.9 115

Yenilmez Savaşçı
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.5 611
2005 29 Dram Oyuncu 5.3 725
2004 Dram Oyuncu 6.1 8
2004 Oyuncu    

Sola Dön Sağa Dön
2003 27 Romantik Oyuncu 6.9 1,626
2003 27 Macera Oyuncu 1.1 452
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019