Giriş Kayıt
Zoe Kazan

Zoe Kazan (35)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Zoe Swicord Kazan, 09 Eylül 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Büyük Hastalık (2017), Hayalimdeki Aşk (2012), Ya Aşksa (2013), In Your Eyes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zoe Swicord Kazan
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.64 m
9.1 (30 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yangın Yeri
2018 35 Dram Senarist
Yapımcı
7.1 6,775
2018 35 Komedi Oyuncu 7.4 58,617
2017 Dram Oyuncu 8.1 16,848

Büyük Hastalık
2017 34 Komedi Oyuncu 7.6 99,146

Çakı Gibi
2016 33 Macera 7.0 86,997
2016 33 Korku Oyuncu 5.4 12,400
2016 33 Komedi Oyuncu 6.0 3,039
2015 32 Komedi Oyuncu 6.1 18,516
2015 Oyuncu 6.6 380
2014 Dram Oyuncu 8.3 14,757
2014 31 Romantik Oyuncu 7.1 28,294

Ya Aşksa
2013 30 Komedi Oyuncu 6.8 63,373
2013 30 Komedi Oyuncu 6.3 8,733
2013 30 Komedi Oyuncu 4.6 3,354

Hayalimdeki Aşk
2012 29 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.2 89,850

Kızım İçin
2012 29 Dram 6.0 1,717

Mutluyum, Devam Et
2010 27 Komedi Oyuncu 6.8 28,181

Kestirme Yol
2010 27 Dram Oyuncu 6.6 10,210

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 26 Komedi Oyuncu 6.6 79,153
2009 Komedi Oyuncu 7.9 29,835

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 26 Komedi Oyuncu 4.7 7,740
2009 26 Komedi Oyuncu 6.4 12,173
2009 26 Dram Oyuncu 6.3 1,706

Hayallerin Peşinde
2008 25 Dram Oyuncu 7.3 174,486

Ben ve Orson Welles
2008 25 Dram Oyuncu 6.7 10,178

Ağustos
2008 25 Dram Oyuncu 5.4 3,896

Savage Ailesi
2007 24 Komedi Oyuncu 7.2 34,121

Tanrının Vadisinde
2007 24 Suç Oyuncu 7.2 65,172

Cinayet Gecesi
2007 24 Suç Oyuncu 7.2 165,841
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019