Giriş Kayıt
Punkej Kharabanda

Punkej Kharabanda


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Punkej Kharabanda, yönetmen asistanı, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Pankaj Kharabanda | Pankaj Kharbanda | Pankaj
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadınsız Dünya
2003 Dram Yapımcı 7.7 1,825
1994 Müzikal Yapımcı 5.5 486
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 43
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 37
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 121
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 53
1982 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 2,667
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019