Giriş Kayıt
Kevin Iannotta

Kevin Iannotta (25)


Oyuncu

Kevin Iannotta, 13 Şubat 1993 Munich, Almanya doğumlu oyuncu.

Çılgın Futbol Takımı 2 (2005), (2003) Die wilden Kerle - Alles ist gut, solange du wild bist! (2003), (2006) Sevimli Dinazor (2006), (2006) Çılgın Futbol Takımı 3 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1993
Doğum Yeri: Munich, Almanya
Burcu: Kova
Boyu: 1.45 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 23 Aksiyon Oyuncu 4.3 119
2013 20 Aksiyon Oyuncu 4.9 71
2010 17 Aile Oyuncu 5.2 243

Çılgın Futbol Takımı 5
2008 15 Aksiyon Oyuncu 3.6 486

Çılgın Futbol Takımı 4
2007 14 Komedi Oyuncu 3.5 561

Sevimli Dinazor
2006 13 Animasyon Oyuncu 5.0 565

Çılgın Futbol Takımı 3
2006 13 Komedi Oyuncu 3.8 678

Çılgın Futbol Takımı 2
2005 12 Komedi Oyuncu 4.3 824
2003 10 Aile Oyuncu 4.8 1,122
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019