Giriş Kayıt
Ryoko Nagata

Ryoko Nagata (47)


Oyuncu

Ryoko Nagata, 23 Şubat 1975 Gifu, Japonya doğumlu oyuncu.

Azumanga daiô (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1975
Doğum Yeri: Gifu, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 1,226
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 279
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,697
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 351
2002 Oyuncu 6.9 90
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 3,095
2000 25 Animasyon Oyuncu 7.0 303
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 58
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022