Giriş Kayıt
Andrew Spicer

Andrew Spicer


Oyuncu

Andrew Spicer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 5.6 1,159

Yabani
2007 Aksiyon Çeşitli 4.8 12,035

İntikamcı
2006 Gerilim Çeşitli 5.7 863
2005 Aksiyon Çeşitli 6.6 7,964
2005 Aksiyon Çeşitli 3.7 1,513
2005 Macera Çeşitli 3.8 2,079
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018