Giriş Kayıt
Levent Öktem

Levent Öktem


Oyuncu

Levent Öktem, oyuncu.

Son Osmanlı: Yandım Ali (2007), (2008) Güneşin Oğlu (2008), (2012) Evim Sensin (2012), (2017) Mutluluk Zamani (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 946
2017 Komedi Oyuncu 7.6 2,767
2016 Dram Oyuncu 6.3 74
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 16,406
2013 Suç Oyuncu 7.1 867
2013 Dram Oyuncu 4.9 17
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 4,571
2012 Komedi Oyuncu 5.6 13
2008 Komedi Oyuncu 7.1 4,107
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,474
2006 Gerilim Oyuncu 3.8 3,168
2003 Dram Oyuncu 6.5 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018