Giriş Kayıt
Anthony Sutcliffe

Anthony Sutcliffe


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Anthony Sutcliffe, kameraman, görüntü yönetmeni.

Casualty (1986), (2005) Aşkın Gerçeği (2005), (2005) Afterlife (2005), (2012) Stella (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Kameraman 7.7 376
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 182
2012 Komedi Kameraman 8.0 1,436
2008 Korku Kameraman 4.9 284
2006 Komedi Kameraman    
2005 Komedi Kameraman 8.3 475

Aşkın Gerçeği
2005 Komedi Kameraman 5.4 3,959
2005 Dram Kameraman 7.9 1,758
2000 Dram Kameraman 5.1 932
1986 Dram Kameraman 6.1 2,208
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (431,412) American Gods (3,147) Supernatural (1,973) Gotham (1,951) The Big Bang Theory (1,843) Into the Badlands (1,830) Vikings (1,584) This Is Us (1,069) The Blacklist (1,001) Star Trek: Discovery (949)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019