Giriş Kayıt
Larry McKee

Larry McKee


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Larry McKee, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2016 Korku Görüntü Yönetmeni 4.0 171
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 10
2012 Dram Kameraman 5.4 379
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.9 15
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 7
2007 Aile Çeşitli 3.3 149
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019