Giriş Kayıt
Marek Kukawski

Marek Kukawski


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Marek Kukawski, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.3 7,825

Kesik
2014 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,798

Katyn Katliamı
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 14,186

Umut
2007 Suç Sanat Bölümü 6.1 256

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Sanat Bölümü 6.2 97,021
2005 Suç Sanat Bölümü 6.9 28,877

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.6 181,300
2003 Aksiyon Set Dekoratörü 3.3 6,025

Piyanist
2002 Biyografi Sanat Bölümü 8.5 630,949
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019