Giriş Kayıt
Anna Guzik

Anna Guzik (42)


Oyuncu

Anna Guzik, 15 Ağustos 1976 Bielsko-Biala, Slaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Hela w opalach (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Bielsko-Biala, Slaskie, Polonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsan Avı
2012 36 Dram Oyuncu 6.5 977
2009 33 Macera Oyuncu 5.7 131
2009 Komedi Oyuncu 6.9 15
2009 33 Komedi Oyuncu 4.0 284

Uyuklama
2008 32 Dram Oyuncu 7.2 418
2008 32 Komedi Oyuncu 5.6 385
2006 Komedi Oyuncu 3.3 89
2004 Komedi Oyuncu 7.1 18
2003 27 Komedi Oyuncu 6.4 840
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019