Giriş Kayıt
Jerry D'Alessandro

Jerry D'Alessandro


Yapımcı

Jerry D'Alessandro, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Yapımcı 7.7 2,188
2010 Reality-TV Yapımcı 6.7 56
2003 Reality-TV Yapımcı 3.9 4,858
2002 Game-Show Yapımcı 4.2 20,287
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,594
2000 Game-Show Yapımcı
Çeşitli
5.4 8,995
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018