Giriş Kayıt
Alan R. Baxter

Alan R. Baxter


Editör

Alan R. Baxter, editör.

Diğer Bir İsmi: Alan Baxter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Editorial Department 5.0 1,044
2005 Komedi Çeşitli 6.4 63,588
2005 Reality-TV Editorial Department 7.8 7,713

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 182,360

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 45,479
1993 Komedi Çeşitli 8.1 65,120
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019