Giriş Kayıt
Alan R. Baxter

Alan R. Baxter


Editör

Alan R. Baxter, editör.

Diğer Bir İsmi: Alan Baxter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aksiyon Editorial Department 4.9 1,001
2005 Komedi Çeşitli 6.4 62,922
2005 Reality-TV Editorial Department 7.8 6,827

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Çeşitli 6.8 179,082

Acil Servis
1994 Dram Editorial Department 7.7 44,638
1993 Komedi Çeşitli 8.0 63,373
Film Altyazıları
Upgrade (11,489) Tag (6,280) Deadpool 2 (5,665) Avengers: Infinity War (3,022) Skyscraper (2,246) The Endless (2,175) Adrift (1,865) Bad Samaritan (729) Ah-ga-ssi (725) Ready Player One (520)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,962) Better Call Saul (1,968) The 100 (1,869) La casa de papel (1,837) Suits (1,413) Yellowstone (1,176) Friends (1,029) Vikings (1,027) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018