Giriş Kayıt
Matt Passmore

Matt Passmore (44)


Oyuncu

Matthew Passmore, 24 Aralık 1973 Wynnum-Manly, Queensland, Avustralya doğumlu oyuncu.

2016 yılının Ocak ayında Natalia Cigliuti ile evlendi.

Testere: Jigsaw Efsanesi (2017), The Glades (2010), Satisfaction (2014), Satisfaction (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Passmore
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1973
Doğum Yeri: Wynnum-Manly, Queensland, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Matthew Passmore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 44 Suç Oyuncu 5.8 50,907
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 29,072
2016 43 Komedi Oyuncu 5.6 1,862
2014 41 Korku Oyuncu 5.9 4,537
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,697
2014 41 Dram Oyuncu 7.3 3,301
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,761
2008 35 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.2 3,839

Maske 2
2005 32 Macera Oyuncu 2.2 47,506
2001 Dram Oyuncu 7.2 3,968
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 688
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018