Giriş Kayıt
Evangeline Lilly

Evangeline Lilly (39)


Oyuncu

Nicole Evangeline Lilly, 03 Ağustos 1979 Fort Saskatchewan, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu.

Lost (2004), Karınca Adam (2015), Çelik Yumruklar (2011), Ant-Man ve Wasp (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicole Evangeline Lilly
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Fort Saskatchewan, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: Evangeline
Takma İsmi: Monkey
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
9.2 (143 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (53)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avengers: Oyunun Sonu
2019 Aksiyon Oyuncu    

Ant-Man ve Wasp
2018 39 Aksiyon Oyuncu 7.1 210,384
2017 38 Komedi Oyuncu 5.7 15,390

Karınca Adam
2015 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 480,937

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 35 Macera Oyuncu 7.4 433,468
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 34 Macera Oyuncu 7.8 560,476

Çelik Yumruklar
2011 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 281,896
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,570
2010 31 Belgesel Oyuncu
8.0 362
2009 30 Dram Oyuncu
8.0 366
2009 30 Dram Oyuncu
7.9 392

Ölümcül Tuzak
2008 29 Dram Oyuncu 7.6 388,684
2008 29 Dram Oyuncu 5.9 3,553
2007 28 Belgesel Oyuncu 7.8 193
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 26 Belgesel Oyuncu 7.3 60

Çılgın Haftasonu
2005 26 Komedi Oyuncu 5.2 7,376
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,806

İki Fıstık
2004 25 Suç Oyuncu 5.6 116,489
2004 Macera Oyuncu 8.4 450,650

Freddy Jason'a Karşı
2003 24 Korku Oyuncu 5.8 102,072

İtalya'da Aşk
2003 24 Macera Oyuncu 5.5 32,653
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,440
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,084
2001 Macera Oyuncu 7.5 107,941
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,720
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,945
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,887
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,587
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019