Giriş Kayıt
Claudio Olate

Claudio Olate


Oyuncu

Claudio Olate, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.4 63
2014 Komedi Oyuncu 6.8 20
2011 Komedi Oyuncu 5.6 121
2011 Dram Oyuncu 7.4 8
2008 Komedi Oyuncu 5.5 159
2003 Komedi Oyuncu 7.7 21
2003 Komedi Oyuncu 7.7 20
2002 Dram Oyuncu 7.0 26
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019