Giriş Kayıt
Hiroaki Miura

Hiroaki Miura


Oyuncu, Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi

Hiroaki Miura, oyuncu, görsel efekt, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 8.3 18,199
2007 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.6 80
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 58
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 1,338
2005 Animasyon Oyuncu 8.3 1,004
2002 Komedi Oyuncu 7.2 966
2001 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 55,120
1998 Animasyon Oyuncu 8.0 1,261
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,769) Supernatural (2,731) The Flash (2,076) Star Trek: Discovery (2,028) Into the Badlands (1,550) Arrow (1,501) American Gods (1,182) Vikings (1,181) The Big Bang Theory (1,084) This Is Us (1,082)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019