Giriş Kayıt
Joey King

Joey King (23)


Oyuncu, Yapımcı

Joey Lynn King, 30 Temmuz 1999 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Suikast Treni (2022), Keşke Burada Olsam (2014), The Act (2019), Delidolu 2 (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joey Lynn King
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1999
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.63 m
8.3 (21 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (58)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast Treni
2022 23 Aksiyon Oyuncu 7.4 114,700
2022 23 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.0 782
2022 23 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,057
2022 Animasyon Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 7.7 5,697
2021 22 Komedi Oyuncu 5.7 228
2020 Animasyon Oyuncu    
2020 Müzik Oyuncu 5.5 24

Delidolu 2
2020 21 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 32,434
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 20 Komedi Oyuncu 4.5 3,084
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 28,258
2018 19 Dram Oyuncu 6.2 1,965
2018 19 Suç Oyuncu 5.8 17,549

Uzun Kabus
2018 19 Korku Oyuncu 3.2 34,876
2018 19 Komedi Oyuncu 5.5 3,566

Delidolu
2018 19 Komedi Oyuncu 5.9 84,967
2018 19 Animasyon Oyuncu 4.8 189
2017 18 Fantastik Oyuncu 5.0 21,173

Son Macera
2017 18 Komedi Oyuncu 6.6 86,292
2016 17 Komedi Oyuncu 4.8 745

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 17 Aksiyon Oyuncu 5.2 180,629
2015 16 Dram Oyuncu 5.3 4,220
2014 15 Dram Oyuncu 4.9 1,162
2014 15 Animasyon Oyuncu 6.5 566

Keşke Burada Olsam
2014 15 Komedi Oyuncu 6.6 38,322
2014 15 Biyografi Oyuncu 5.7 950
2014 Suç Oyuncu 8.9 373,392

Korku Seansı
2013 14 Korku Oyuncu 7.5 509,509

Beyaz Saray Düştü
2013 14 Aksiyon Oyuncu 6.3 223,444

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 14 Macera Oyuncu 6.3 208,849

Ailemle Haftasonu
2013 14 Komedi Oyuncu 6.2 6,999

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 13 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,698,458
2012 Komedi Oyuncu 6.9 2,541

Çılgın Aptal Aşk
2011 12 Komedi Oyuncu 7.4 522,002

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 12 Aksiyon Oyuncu 5.7 181,060
2010 Aile Oyuncu 7.9 2,599
2010 11 Macera Oyuncu 6.5 19,076
2010 11 Aile Oyuncu 6.2 1,844
2009 10 Dram Oyuncu 2.7 139

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 10 Animasyon Oyuncu 6.9 246,721

Karantina
2008 9 Korku Oyuncu 5.9 74,247

Horton
2008 9 Animasyon Oyuncu 6.8 141,794
2007 8 Dram Oyuncu 5.4 581

Hayatı Yakala
2007 8 Dram Oyuncu 7.4 97,191
2006 Aksiyon Oyuncu 7.9 56,824

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Oyuncu 6.6 36,948

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 46,843

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 84,323
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,642
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022