Giriş Kayıt
Dusan Dukic

Dusan Dukic


Oyuncu

Belgrade, Yugoslavia, Belgrade, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

Amnesia: The James Brighton Enigma (2005), (2013) Şirinler 2 (2013), (2010) Splinter Cell: Conviction (2010), (2013) House of Versace (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Belgrade, Yugoslavia
Doğum Yeri: Belgrade, Yugoslavya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 43,297
2018 Suç Oyuncu 7.7 166
2016 Aksiyon 7.5 1,158
2015 Gerilim Oyuncu 4.4 233

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 508,181
2014 Aksiyon Çeşitli 7.2 4,007
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,010
2013 Biyografi Oyuncu 5.8 1,296

Şirinler 2
2013 Animasyon Oyuncu 5.4 33,582
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 12,819
2012 Dram Oyuncu 7.7 496
2011 Dram Oyuncu 7.5 23,204
2010 Aksiyon Çeşitli 7.3 87
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,532
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 17,428
2009 Dram Oyuncu 5.9 1,024
2005 Dram Oyuncu 6.3 598

Terminal
2004 Komedi Oyuncu 7.3 359,879
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019