Giriş Kayıt
Scott Adderton

Scott Adderton (45)


Editör, Editör, Yapımcı

Scott Adderton, 15 Mayıs 1973 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu editör, editör, yapımcı.

Grandma's Boy (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1973
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Aksiyon Editör
Editorial Department
4.7 667
2012 39 Komedi Editör 5.7 84
2010 37 Kısa Metraj Editorial Department 7.3 26
2008 35 Komedi Yapımcı 4.8 146
2006 33 Komedi Editorial Department 7.0 72,675

Ortak(lar)
2005 32 Komedi Yapımcı
Editorial Department
5.8 456
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018