Giriş Kayıt
Patrick White

Patrick White


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Patrick White, yapımcı, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj 7.2 13
2015 Dram 4.8 801
2014 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 11
2007 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.0 5,662
2007 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
4.7 23
2005 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 963
2002 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 63
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019