Giriş Kayıt
Roberto Urbina

Roberto Urbina (35)


Oyuncu

Roberto Urbina, 02 Eylül 1983 Bogota, Kolombiya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1983
Doğum Yeri: Bogota, Kolombiya
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 1,113
2015 Biyografi Oyuncu 8.8 280,939
2015 32 Dram Oyuncu 5.3 464
2014 Suç Oyuncu 3.0 1,115
2013 Komedi Oyuncu 5.9 41
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 98

Che: Birinci Bölüm
2008 25 Biyografi Oyuncu 7.2 41,835
2007 24 Suç Oyuncu 5.8 402

Cinsel Bağımlılık
2003 20 Dram Oyuncu 6.0 748
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019