Giriş Kayıt
Marcus Johns

Marcus Johns (29)


Oyuncu

Marcus David Johns, 11 Nisan 1993 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

In This Gray Place (2018), Expelled (2014), (2004) İnfazcı (2004), (2006) Canvas (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marcus David Johns
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1993
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Takma İsmi: Marc
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 25 Dram Oyuncu 6.0 7,240
2016 Suç Oyuncu 6.7 151
2014 21 Komedi Oyuncu 4.7 6,808
2012 19 Komedi Oyuncu 5.9 79,392
2006 13 Dram Oyuncu 6.5 1,065

İnfazcı
2004 11 Aksiyon Oyuncu 6.4 162,645
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023