Giriş Kayıt
Steve Summersgill

Steve Summersgill


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Steve D. Summersgill, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Büyük Budapeşte Oteli (2014), Hayalet Yazar (2010), Robin Hood (2018), The Apparition (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steve D. Summersgill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 37,146

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Yönetmeni 6.6 248,848

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 375,655

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 627,433
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 1,581

Bulut Atlası
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 324,894
2012 Korku Sanat Yönetmeni 4.1 18,042

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
9.5 1,442,403

Hayalet Yazar
2010 Suç Sanat Yönetmeni 7.2 147,729

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 64,277

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.3 1,106,771

Başka Bir Adam
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 10,395
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.2 3,164
2008 Biyografi Sanat Bölümü 8.6 24,716

Öldüren Cazibe
2007 Dram Sanat Bölümü 5.8 9,250
2006 Macera Sanat Bölümü 3.6 4,103

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 118,878

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 13,960
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 285,226

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 156,581

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 165,199
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019