Giriş Kayıt
Marlene Sosebee

Marlene Sosebee


Oyuncu

Marlene Sosebee, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sırtlanlar
2011 Korku Oyuncu 2.8 947

Uslu Dur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 38,638
2007 Aksiyon Oyuncu 3.7 325

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Oyuncu 7.1 3,667

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Oyuncu 5.2 2,845
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019