Giriş Kayıt
Eduardo Soto

Eduardo Soto


Oyuncu

Eduardo Soto, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 5.8 126
2007 Komedi Oyuncu 4.1 21
2005 Aksiyon Oyuncu 7.0 38
2004 Dram Oyuncu 7.6 45
2003 Komedi Oyuncu 5.9 19
2002 Dram Oyuncu 7.6 31
2001 Dram Oyuncu 8.5 83
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019