Giriş Kayıt
Tom Wade

Tom Wade


Oyuncu

Tom Wade, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.8 211
2014 Gerilim Oyuncu 4.5 204
2011 Dram Oyuncu 6.7 1,289
2011 Komedi Oyuncu 5.4 325
2011 Dram Oyuncu 7.1 55
2010 Suç Oyuncu 7.7 653
2008 Dram Oyuncu 5.1 654
2006 Korku Oyuncu 4.9 2,670
1999 Dram Oyuncu 4.8 123
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019