Giriş Kayıt
Joe Wehmeyer

Joe Wehmeyer (44)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı

Joe Wehmeyer, 19 Ekim 1974 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı.

Yıldızlararası (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1974
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 43 Dram Görsel Efekt 8.0 369,904
2017 43 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 457,673

Batı Dünyası
2016 Dram Görsel Efekt 8.8 334,777
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 53,342

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 41 Macera 6.6 248,782

Jurassic Park 4
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 534,159

Yıldızlararası
2014 40 Macera Görsel Efekt 8.6 1,278,403

Evrim
2014 40 Dram Görsel Efekt 6.3 203,388

Uyumsuz
2014 40 Macera Görsel Efekt 6.7 397,167

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 39 Macera Görsel Efekt 7.5 571,764
2013 39 Komedi Görsel Efekt 6.3 8,787
2012 38 Dram Görsel Efekt 4.6 937

Bourne'un Mirası
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 267,084

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 1,373,045

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 306,745

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 650,291

Yeşil Fener
2011 37 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 250,750

Başlangıç
2010 36 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,818,711

Suretler
2009 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 162,879
2009 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,848

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 35 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 190,392

Yalanlar Üstüne
2008 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 198,303

Kartal Göz
2008 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 166,401

Ben Efsaneyim
2007 33 Dram Görsel Efekt 7.2 629,209
2007 33 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 2,654
2006 32 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,240

Gecenin Sesi
2006 32 Suç Çeşitli 5.9 14,027

Benimle Dans Et
2006 32 Suç Çeşitli 6.6 103,633
2006 32 Komedi Çeşitli 5.9 1,012

Tepetaklak Nelson
2006 32 Dram Çeşitli 7.2 80,183

Gitme
2005 31 Dram Çeşitli 6.9 69,935
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019