Giriş Kayıt
Jeff Swarthout

Jeff Swarthout


Oyuncu

Jeff Swarthout, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.3 1,845
2010 Dram Oyuncu 7.4 36

Gecenin Bahçeleri
2008 Dram Oyuncu 6.9 3,759
2008 Suç Oyuncu 5.2 788
2006 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,231

İlk Gün
2003 Komedi Oyuncu 5.9 279
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018