Giriş Kayıt
Ivo Lopes Araújo

Ivo Lopes Araújo


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Ivo Lopes Araújo, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 217
2015 Görüntü Yönetmeni 6.7 121
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 21
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 123
2014 Macera Görüntü Yönetmeni 6.8 49
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 632

Dövme
2013 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.7 1,298
2013 Görüntü Yönetmeni 6.5 167
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 73
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 5.0 43
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.9 194
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 99
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019