Giriş Kayıt
Penny Johnson

Penny Johnson


Penny Johnson,

Touched by an Angel (1994), The Jerk Theory (2009), Extinct (2017), House of Fears (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 6.4 1,455
2015 Komedi Çeşitli 5.4 4,005

Kan ve Petrol
2015 Suç Çeşitli 6.7 3,793
2012 Komedi Çeşitli 5.7 1,170
2009 Komedi Çeşitli 5.6 3,386

Emma Smith Benim Hikayem
2008 Biyografi Çeşitli 6.7 279
2007 Korku Çeşitli 4.9 1,638
2006 Macera Çeşitli 6.2 497
2005 Komedi Çeşitli 6.1 1,310
1996 Macera Çeşitli 6.7 353
1994 Dram Çeşitli 6.0 5,525
1993 Aile Çeşitli 7.9 867
1991 Gizem Çeşitli 5.0 119
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018