Giriş Kayıt
Penny Johnson

Penny Johnson


Penny Johnson,

Touched by an Angel (1994), The Jerk Theory (2009), Extinct (2017), House of Fears (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,510
2015 Komedi Çeşitli 5.4 4,130

Kan ve Petrol
2015 Suç Çeşitli 6.7 3,829
2012 Komedi Çeşitli 5.7 1,178
2009 Komedi Çeşitli 5.6 3,428

Emma Smith Benim Hikayem
2008 Biyografi Çeşitli 6.7 287
2007 Korku Çeşitli 4.9 1,680
2006 Macera Çeşitli 6.1 502
2005 Komedi Çeşitli 6.1 1,379
1996 Macera Çeşitli 6.7 354
1994 Dram Çeşitli 6.0 5,590
1993 Aile Çeşitli 7.9 871
1991 Gizem Çeşitli 5.0 120
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019