Giriş Kayıt
Penny Johnson

Penny Johnson


Penny Johnson,

Touched by an Angel (1994), The Jerk Theory (2009), Extinct (2017), House of Fears (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 6.4 1,425
2015 Komedi Çeşitli 5.4 3,820

Kan ve Petrol
2015 Suç Çeşitli 6.7 3,700
2012 Komedi Çeşitli 5.7 1,097
2009 Komedi Çeşitli 5.6 3,094

Emma Smith Benim Hikayem
2008 Biyografi Çeşitli 6.6 251
2007 Korku Çeşitli 4.9 1,314
2006 Macera Çeşitli 6.2 475
2005 Komedi Çeşitli 6.1 1,310
1996 Macera Çeşitli 6.7 311
1994 Dram Çeşitli 6.0 5,462
1993 Aile Çeşitli    
1991 Gizem Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018