Giriş Kayıt
José López

José López


Sanat Bölümü

José López, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Bölümü 7.9 38

Savaşın Sonu
2001 Dram Sanat Bölümü 7.1 9,489

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 27,239
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.9 253
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 6,777

Gemide Dans
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.1 7,119
1993 Korku Sanat Bölümü 5.9 11,937
1991 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.6 525
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018