Giriş Kayıt
José López

José López


Sanat Bölümü

José López, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Bölümü 7.9 36

Savaşın Sonu
2001 Dram Sanat Bölümü 7.1 8,887

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 27,029
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.9 239
1999 Suç Sanat Bölümü 6.2 6,296

Gemide Dans
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.1 6,933
1993 Korku Sanat Bölümü 5.9 11,623
1991 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.6 504
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018