Giriş Kayıt
Kari A. Coleman

Kari A. Coleman


Kostümcü, Yapımcı

Kari A. Coleman, kostümcü, yapımcı.

Son Günler (2005), Paranoid Park (2007), Senin İçin (2011), (2008) Milk (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.7 464

Senin İçin
2011 Dram Çeşitli 6.8 15,519
2008 Biyografi Çeşitli 7.6 150,876
2007 Suç Çeşitli 6.7 25,473

Başparmak
2005 Komedi Çeşitli 6.6 19,517
2005 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 586

Son Günler
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 19,033
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018