Giriş Kayıt
Kari A. Coleman

Kari A. Coleman


Kostümcü, Yapımcı

Kari A. Coleman, kostümcü, yapımcı.

Son Günler (2005), Paranoid Park (2007), Senin İçin (2011), (2008) Milk (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.7 464

Senin İçin
2011 Dram Çeşitli 6.8 16,463
2008 Biyografi Çeşitli 7.6 151,994
2007 Suç Çeşitli 6.7 27,015

Başparmak
2005 Komedi Çeşitli 6.6 19,835
2005 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 615

Son Günler
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 20,323
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018