Giriş Kayıt
Kari A. Coleman

Kari A. Coleman


Kostümcü, Yapımcı

Kari A. Coleman, kostümcü, yapımcı.

Son Günler (2005), Paranoid Park (2007), Senin İçin (2011), (2008) Milk (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.6 995

Senin İçin
2011 Dram Çeşitli 6.8 16,579
2008 Biyografi Çeşitli 7.6 153,510
2007 Suç Çeşitli 6.7 27,213

Başparmak
2005 Komedi Çeşitli 6.6 19,939
2005 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 617

Son Günler
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 20,470
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019