Giriş Kayıt
Lisa Clarkson

Lisa Clarkson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Lisa Clarkson, casting, oyuncu yönetmeni.

Top Gun (1986), Doğuştan Yetenekli (1984), Yükselen Güneş (1993), Karımı Kaçırdılar (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yükselen Güneş
1993 Suç Casting 6.2 38,843

şimşek Yürek
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 12,686

Gençlik Ateşi
1991 Komedi 7.6 29,341

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 2,312
1987 Komedi 7.2 1,787
1987 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,019

Tenekeciler
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 7,278
1986 Aksiyon Casting 6.9 254,535

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Casting 6.9 23,571
1986 Komedi Casting 6.2 14,217
1984 Dram Casting 7.3 19,352

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Casting 7.5 38,658
1984 Dram Casting 6.3 1,686
1983 Komedi Casting 6.4 1,571
1982 Dram Casting 6.6 1,725
1981 Komedi Casting 7.1 1,574
1981 Aksiyon Casting 7.4 20,726

Özel Korumam
1980 Komedi Casting 7.1 7,820
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018