Giriş Kayıt
Lisa Clarkson

Lisa Clarkson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Lisa Clarkson, casting, oyuncu yönetmeni.

Top Gun (1986), Doğuştan Yetenekli (1984), Yükselen Güneş (1993), Karımı Kaçırdılar (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yükselen Güneş
1993 Suç Casting 6.2 38,597

şimşek Yürek
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 12,600

Gençlik Ateşi
1991 Komedi 7.6 29,158

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 2,299
1987 Komedi 7.3 1,543
1987 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,793

Tenekeciler
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 7,226
1986 Aksiyon Casting 6.9 252,647

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Casting 6.9 23,433
1986 Komedi Casting 6.2 14,106
1984 Dram Casting 7.3 19,259

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Casting 7.5 38,374
1984 Dram Casting 6.2 1,507
1983 Komedi Casting 6.4 1,405
1982 Dram Casting 6.6 1,490
1981 Komedi Casting 7.1 1,425
1981 Aksiyon Casting 7.4 20,431

Özel Korumam
1980 Komedi Casting 7.1 7,756
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018