Giriş Kayıt
Lisa Clarkson

Lisa Clarkson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Lisa Clarkson, casting, oyuncu yönetmeni.

Top Gun (1986), Doğuştan Yetenekli (1984), Yükselen Güneş (1993), Karımı Kaçırdılar (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yükselen Güneş
1993 Suç Casting 6.2 38,271

şimşek Yürek
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.8 11,988

Gençlik Ateşi
1991 Komedi 7.6 28,958

Gel Cenneti Gör
1990 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 2,097
1987 Komedi 7.3 1,543
1987 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,793

Tenekeciler
1987 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 6,643
1986 Aksiyon Casting 6.9 250,134

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Casting 6.9 23,269
1986 Komedi Casting 6.1 13,271
1984 Dram Casting 7.3 18,911

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Casting 7.5 38,095
1984 Dram Casting 6.2 1,507
1983 Komedi Casting 6.4 1,405
1982 Dram Casting 6.6 1,490
1981 Komedi Casting 7.1 1,425
1981 Aksiyon Casting 7.4 20,132

Özel Korumam
1980 Komedi Casting 7.1 7,698
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018