Giriş Kayıt
Haven Cousins

Haven Cousins (38)


Editör, Görsel Efekt

Haven Cousins, 14 Ocak 1980 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu editör, görsel efekt.

Şişir Beni (2004), Açık Deniz (2003), Mad Hot Ballroom (2005), The Roost (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1980
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğal Kahramanlar
2013 33 Animasyon Görsel Efekt 6.7 93,294

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 32 Animasyon Görsel Efekt 6.6 167,105
2011 31 Animasyon Görsel Efekt 6.9 185,095

Tutku
2006 26 Biyografi Görsel Efekt 6.5 14,207
2006 26 Aksiyon Editorial Department 4.1 793

Kafadaki Boşluk
2005 25 Korku Editorial Department 4.7 1,602
2005 25 Belgesel Editorial Department 7.5 3,165
2005 25 Korku Editorial Department 4.9 1,644

Şişir Beni
2004 24 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 86,059
2004 24 Komedi Editorial Department 6.2 1,142
2004 24 Korku Editorial Department 2.0 459

Açık Deniz
2003 23 Dram Editorial Department
Görsel Efekt
5.7 46,939
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018