Giriş Kayıt
Haven Cousins

Haven Cousins (39)


Editör, Görsel Efekt

Haven Cousins, 14 Ocak 1980 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu editör, görsel efekt.

Şişir Beni (2004), Açık Deniz (2003), Mad Hot Ballroom (2005), The Roost (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1980
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğal Kahramanlar
2013 33 Animasyon Görsel Efekt 6.7 94,243

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 32 Animasyon Görsel Efekt 6.6 171,051
2011 31 Animasyon Görsel Efekt 6.9 188,330

Tutku
2006 26 Biyografi Görsel Efekt 6.5 14,442
2006 26 Aksiyon Editorial Department 4.1 863

Kafadaki Boşluk
2005 25 Korku Editorial Department 4.7 1,758
2005 25 Belgesel Editorial Department 7.5 3,247
2005 25 Korku Editorial Department 4.9 1,844

Şişir Beni
2004 24 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.2 94,481
2004 24 Komedi Editorial Department 6.2 1,193
2004 24 Korku Editorial Department 2.0 473

Açık Deniz
2003 23 Dram Editorial Department
Görsel Efekt
5.7 47,465
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019