Giriş Kayıt
Haven Cousins

Haven Cousins (38)


Editör, Görsel Efekt

Haven Cousins, 14 Ocak 1980 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu editör, görsel efekt.

Şişir Beni (2004), Açık Deniz (2003), Mad Hot Ballroom (2005), The Roost (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1980
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğal Kahramanlar
2013 33 Animasyon Görsel Efekt 6.7 93,633

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 32 Animasyon Görsel Efekt 6.6 168,401
2011 31 Animasyon Görsel Efekt 6.9 186,355

Tutku
2006 26 Biyografi Görsel Efekt 6.5 14,334
2006 26 Aksiyon Editorial Department 4.1 860

Kafadaki Boşluk
2005 25 Korku Editorial Department 4.7 1,727
2005 25 Belgesel Editorial Department 7.5 3,241
2005 25 Korku Editorial Department 4.9 1,813

Şişir Beni
2004 24 Belgesel Görsel Efekt
Editorial Department
7.2 93,874
2004 24 Komedi Editorial Department 6.2 1,192
2004 24 Korku Editorial Department 2.0 472

Açık Deniz
2003 23 Dram Editorial Department
Görsel Efekt
5.7 47,168
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,948) Arrow (1,561) Outlander (1,252) Supernatural (1,092) Better Call Saul (915) Titans (886) La Casa de Papel (852) The Last Ship (849) Doctor Who (790) Kidding (637)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018