Giriş Kayıt
Joe Aleck

Joe Aleck


Kameraman

Joe Aleck, kameraman.

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Freddy Jason'a Karşı (2003), Korkunç Bir Film 4 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Kameraman 6.3 19,674

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Kameraman 7.6 460,705

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Kameraman 3.1 3,609

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Kameraman 5.6 232,590

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Kameraman 5.1 103,648
2005 Suç Kameraman    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Kameraman 5.8 99,624
2002 Gerilim Kameraman 4.4 172

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Kameraman 4.5 42,854
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018