Giriş Kayıt
Joe Aleck

Joe Aleck


Kameraman

Joe Aleck, kameraman.

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Freddy Jason'a Karşı (2003), Korkunç Bir Film 4 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Kameraman 6.3 19,854

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Kameraman 7.6 462,836

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Kameraman 3.1 3,831

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Kameraman 5.6 233,704

Korkunç Bir Film 4
2006 Komedi Kameraman 5.1 104,294
2005 Suç Kameraman 7.0 394

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Kameraman 5.8 100,658
2002 Gerilim Kameraman 4.5 184

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Kameraman 4.5 43,041
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018