Giriş Kayıt
Michael D. Black

Michael D. Black


Editör, Editör, Yönetmen

Michael D. Black, editör, editör, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yönetmen 7.4 18
2017 Animasyon Yönetmen 7.6 36
2015 Dram Editör 4.8 963
2014 Kısa Metraj Editör 6.2 112
2012 Aile Editör    

LEGO: Clutch Powers'ın Maceraları
2010 Animasyon Editör 5.8 1,185
2009 Animasyon Editorial Department    

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Editorial Department    

Garfield Komedi Festivali
2008 Animasyon Editorial Department    
2008 Animasyon Editorial Department 5.4 592
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018