Giriş Kayıt
Christine Barger

Christine Barger (39)


Oyuncu, Casting

Christine Barger, 31 Mart 1980 Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, casting.

(2008) Gelin Benim Olacak (2008), (2007) Amerikan Pastası Beta Evi (2007), (2006) Nabız (2006), (2009) Perkins' 14 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1980
Doğum Yeri: Hindistanna, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 33 Gerilim Oyuncu 5.6 78
2013 33 Fantastik Casting 4.1 268
2013 33 Korku Casting 3.6 505
2012 32 Korku Casting 3.5 565
2012 32 Fantastik Casting 4.2 829
2011 31 Komedi Oyuncu 5.7 219
2009 29 Korku Oyuncu 5.1 2,064

Gelin Benim Olacak
2008 28 Komedi Oyuncu 5.9 62,551

Katil Ev
2008 28 Komedi Oyuncu 4.0 1,362

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 27 Komedi Oyuncu 5.4 56,560

Nabız
2006 26 Korku Oyuncu 4.7 26,909

Polly Gelince
2004 24 Komedi Oyuncu 5.9 117,697
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,605
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019