Giriş Kayıt
Freddie Webb

Freddie Webb


Oyuncu

Freddie Webb, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.6 152
2015 Dram Oyuncu 5.7 129
2013 Komedi Oyuncu 6.7 209
2012 Komedi Oyuncu 6.7 51
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 18
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018