Giriş Kayıt
Freddie Webb

Freddie Webb


Oyuncu

Freddie Webb, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.6 149
2015 Dram Oyuncu 5.6 124
2013 Komedi Oyuncu 6.7 204
2012 Komedi Oyuncu 6.7 51
2009 Aksiyon Oyuncu 7.8 18
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018