Giriş Kayıt
Jon Heder

Jon Heder (41)


Oyuncu, Yapımcı

Jonathan Joseph Heder, 26 Ekim 1977 Fort Collins, Colorado, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2002 yılının Kasım ayında Kirsten Heder ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Napoleon Dinamit (2004), Zafer Patenleri (2007), Yedek Kulübesi (2006), Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Joseph Heder
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1977
Doğum Yeri: Fort Collins, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: John Heder | Jonathan Heder
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucize Uğur Böceği
2018 41 Animasyon Oyuncu 6.0 10
2018 41 Komedi Oyuncu 5.6 209
2018 Animasyon Oyuncu 5.9 18

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya
2017 Animasyon Oyuncu 4.7 1,267
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 238

En Süper Kahramanlar
2016 39 Animasyon Oyuncu 4.5 572
2016 39 Korku Yapımcı 4.9 2,247
2016 39 Komedi Oyuncu 4.6 1,325
2016 39 Komedi Oyuncu 5.7 584
2015 Animasyon Oyuncu 4.1 793
2015 38 Komedi Oyuncu 5.4 378
2015 38 Animasyon Oyuncu 5.3 154

Star Kötü Güçlere Karşı
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 7,836
2015 38 Biyografi Oyuncu 5.9 5,138

Noel Arifesi
2015 38 Komedi Oyuncu 5.1 2,067

Gerçeklik
2014 37 Komedi Oyuncu 6.9 4,293
2013 36 Animasyon Oyuncu 5.8 132
2012 35 Animasyon Yapımcı 7.8 49

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 83,569

Kızım İçin
2012 35 Dram Oyuncu 6.0 1,724
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 2,644
2011 34 Animasyon Oyuncu 3.3 479
2011 34 Komedi Oyuncu 5.6 7,143
2010 Animasyon Oyuncu 4.5 4,381

Aşk Çeşmesi
2010 33 Komedi Oyuncu 5.6 56,805
2009 Komedi Oyuncu 4.4 443

Ana Kuzusu
2007 30 Komedi Oyuncu 5.2 5,273

Zafer Patenleri
2007 30 Komedi Oyuncu 6.3 145,768

Neşeli Dalgalar
2007 30 Animasyon Oyuncu 6.7 61,582
2007 30 Macera Oyuncu 5.3 3,551

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 29 Komedi Oyuncu 5.9 27,904

Canavar Ev
2006 29 Animasyon Oyuncu 6.6 87,743

Yedek Kulübesi
2006 29 Komedi Oyuncu 5.6 45,117
2006 29 Komedi Oyuncu 6.3 4,239

Cennet Gibi
2005 28 Komedi Oyuncu 6.7 92,093
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,792

Napoleon Dinamit
2004 27 Komedi Oyuncu 6.9 181,855
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,989
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,854
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,569
Dizi Altyazıları
True Detective (3,046) The Flash (2,303) Vikings (2,291) Star Trek: Discovery (2,002) Shameless (1,700) Project Blue Book (1,617) Inside No. 9 (1,418) Gotham (1,415) This Is Us (1,377) The Big Bang Theory (1,245)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019