Giriş Kayıt
Charlie Woodburn

Charlie Woodburn


Kameraman

Charlie Woodburn, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Kameraman 8.1 684,859

Kimliksiz
2011 Aksiyon Kameraman 6.9 234,126

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Kameraman 7.7 420,621

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Kameraman 6.6 253,026

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Kameraman 7.5 449,415

Kraliçe
2006 Biyografi Kameraman 7.3 97,384

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Kameraman 5.1 22,187
2005 Dram Kameraman 6.9 119,983

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Kameraman 6.9 337,721

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Kameraman 7.7 484,418

Ada
2005 Aksiyon Kameraman 6.9 287,101

Beyin Avcıları
2004 Suç Kameraman 6.4 54,818

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Kameraman 6.9 13,966

Büyük İskender
2004 Aksiyon Kameraman 5.6 153,844
2004 Aksiyon Kameraman 4.3 12,395

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 121,106

28 Gün Sonra
2002 Korku Kameraman 7.6 343,435

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 190,723

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Kameraman 7.4 488,594

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 183,000

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 119,072

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Kameraman 7.7 337,331

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Kameraman 7.1 134,583

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Kameraman 6.7 205,030

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 168,396

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Kameraman 6.2 52,780
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,921) Supernatural (3,418) Star Trek: Discovery (2,469) The Flash (2,268) Into the Badlands (1,742) The Big Bang Theory (1,720) Arrow (1,638) Vikings (1,443) This Is Us (1,291) American Gods (1,288)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019