Giriş Kayıt
Imre Tüske

Imre Tüske


Görsel Efekt

Imre Tüske, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Görsel Efekt 4.2 34,079

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 493,407

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 223,510

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 62,225

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 496,382

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 564,232
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 809,569

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 347,017
2002 Dram Görsel Efekt 4.7 756
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019