Giriş Kayıt
Sharon Thurgood

Sharon Thurgood


Sharon Wallace,

Baa Baa Black Sheep (1976), (1974) Yangın Kulesi (1974), (1997) Sürpriz Babalar (1997), (1970) Zafer Benimdir (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sharon Wallace
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Çeşitli 5.2 13,707

Karga 2
1996 Aksiyon Çeşitli 4.6 17,889
1978 Western Çeşitli 8.3 1,548
1976 Aksiyon Çeşitli 7.7 1,965

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Çeşitli 6.9 35,536

Zafer Benimdir
1970 Dram Çeşitli 7.0 2,136
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019