Giriş Kayıt
Shea Swinburne

Shea Swinburne


Shea Swinburne,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Çeşitli 5.6 237,395

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Çeşitli 5.5 125,677

Doğaüstü
2005 Dram Çeşitli 8.5 349,318
2005 Macera Çeşitli 5.4 2,967
2002 Gerilim Çeşitli 4.5 184
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (64,160) Supernatural (2,817) The Flash (2,102) Star Trek: Discovery (2,078) Into the Badlands (1,595) Arrow (1,524) Vikings (1,208) American Gods (1,192) The Big Bang Theory (1,153) This Is Us (1,086)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019