Giriş Kayıt
Kiri Stenberg

Kiri Stenberg


Görsel Efekt

Kiri Stenberg, görsel efekt.

Heartstopper (2006), Warriors of Terra (2006), (2003) Zorlu Arayış (2003), (2006) Molly: An American Girl on the Home Front (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Korku Görsel Efekt 3.3 719
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 769
2006 Korku Görsel Efekt 4.1 1,173

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 86,796

Zorlu Arayış
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 5,652

Şifre Çözücü
2002 Gizem Çeşitli 6.8 28,968
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019