Giriş Kayıt
Haruo Sotozaki

Haruo Sotozaki


Animasyon, Yönetmen

Haruo Sotozaki, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Yönetmen 6.5 2,929
2020 Animasyon Yönetmen 8.3 31,418
2019 Animasyon Yönetmen 8.6 143,400
2009 Animasyon Animasyon 9.1 194,576
2008 Animasyon Animasyon 6.6 289
2007 Animasyon Animasyon 8.1 2,723
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 110
2007 Animasyon Animasyon 7.1 583
2002 Animasyon Yönetmen 7.5 1,836

Kovboy Bebop
2001 Animasyon Animasyon 7.8 52,689
2001 Animasyon Animasyon 7.7 1,785
2001 Animasyon Animasyon 7.0 513
2001 Animasyon Animasyon 6.9 305
1999 Aksiyon Animasyon 6.4 208
1999 Animasyon Animasyon 6.7 49
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024